Drop-In 23/6 kl 12-18!

23/6
12-18
Max 8 deltagare samtidigt
300kr/h vuxen, 200kr/barn per timma

Välkomna på Drop-In 23/6 kl 12-18!

Detta händer inte så ofta, så passa på att komma förbi för att testa på att skapa i lera! Ingen bokning, inga förkunskaper krävs.

Öppet mellan 12 och 18 den 23/6, bara att droppa in i mån av plats. Jag tar emot max 8 pers samtidigt, är det fullt kanske ni tar en tur i området medan ni väntar.

Ni får chans att prova på att dreja eller skapa på andra sätt i lera, vägledda av mig. Kavla en mugg eller liten ljusstake, dreja en skål eller gör en liten skulptur? Bara fantasin sätter gränser.

Priset är 300 kr/h för vuxen (över 15 år) och 200 kr/h för barn under 15 år. Det ingår att spara ett alster per betald timma som jag först bränner en gång, sedan glaserar och bränner en gång till. Vill ni spara fler saker kostar de 100 kr/sak. Era alster är klara att hämtas efter ca en månad.

Glad sommar!

Mvh Johanna

Bokning

Frågor och svar

Hittar du inte det du söker? Här nedan finner du mer information och svar på vanliga frågor. Undrar du något annat är det bara att skicka iväg ett mail till mig. 

Vad gäller vid avbokning och sjukdom?

14 dagars ångerrätt gäller från att kursen är bokad. Påbörjad kurs betalas generellt inte tillbaka. Skulle du bli sjuk eller inte kan närvara så finns möjlighet att ta igen för ett tillfälle (vecka 7) om du går en lång kurs. Skulle du tvingas avstå hela din kurs, men jag lyckas få in en ersättare kan jag istället erbjuda plats i kurs längre fram.

Kan jag få student- eller pensionärsrabatt?

Barn och ungdomar mellan 10 och 20 år samt pensionärer över 65 år ger jag 20% rabatt på ordinarie kurspris. Gäller ej lovaktiviteter eller speciellt riktade kurser till dessa målgrupper.

Är barn och ungdomar välkomna?

På kurs är barn från och med 10 år upp till 15 år välkomna i vuxens sällskap. Ungdomar över 15 år får gå på kurs ensam med målsmans tillåtelse. Är barnet/ungdomen mellan 10 och 20 år får hen dessutom 20% i rabatt på ordinarie kurspris (gäller ej kurser speciellt riktade till målgruppen)

Inställd kurs eller ändring av tid

Om jag måste ställa in bokad kurs, t.ex. på grund av sjukdom eller att få få är anmälda så har du rätt till pengarna tillbaka. Detsamma gäller om jag tvingas ändra i tiden så att du inte längre kan. Jag försöker så gott jag kan hitta tid och plats för ny kurs så att alla parter blir nöjda.