Butik & Verkstad

Verkstan

Lokalen på Götaforsliden är ljus och rymlig och har en gedigen keramikverkstad. Gott om arbetsytor, fyra drejskivor, en stor ugn och alla verktyg och råvaror som kan tänkas behövas. Här finns god arbetsro  och stämning för mig, för några som hyr in sig och för mina kursdeltagare. Området är naturskönt, pittoreskt och bjuder fler smultronställen.

Pop-up

På lördagar kl 12-16 har jag valt att låta andra kreatörer av olika slag boka in sig i lokalen. Möjlighet finns att visa upp sin verksamhet, sälja sina verk och bredda sitt nätverk. Samtidigt får Mölndal chans att ta del av ännu fler grymma aktörer. Win-win tänker jag!

Butiken

I min butik hittar du främst mina keramikalster. Olika bruksgods som personliga muggar, skålar, fat m.m. men också en del mer skulpturala verk. Här finns gott om fina presenter eller presentkort till de du vill fira. Jag säljer också lite annat smått och gott till keramiken såsom tvålar, smycken och brickor. 

Annat hantverk i butiken

Inga Svensson

Inga Svensson skapar smycken av återanvänd nysilver, vilket är ett spännande och beständigt material. Hennes inspiration kommer från naturen och hon tar gärna emot personliga beställningar efter dina önskemål.

Violkarin

Handgjorda spa- och hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser. Från Hönö.

Artzy

Rosanna Hagelin Strååts specialitet är fjäderörhängen som hon tillverkar för hand i Stockholm. Fjädrarna väljs ut med omsorg och kommer från fåglar som har det bra och lever länge. Hon älskar att skapa med färg och färgar mycket av fjädrarna för att få olika nyanser, men mönstren som finns är helt naturliga. Lika fina på fest som till vardags. 

House of Leaves

House of Leaves Design drivs av Irina Balog, en Göteborgsbaserad designer som skapar handgjord och hållbar inredning med fokus på växter.

Mila Kalon

Återbruk! Hos Mila Kalon blir gamla smycken nya! Även leksaker, bilder och prylar som passar får vara med i skapandet. Lust, lek, färg och form i en salig blandning!